Yllätä äiti kajakilla äitienpäivänä

Oletko jo ehtinyt miettiä pääsi puhki mitä hankkisit äidillesi äitienpäivälahjaksi? Tuntuuko sinusta siltä, että äitisi ansaitsisi aivan erityisen äitienpäivälahjan ja että kaikki perinteiset lahjat tuntuvat jo niin nähdyiltä eikä mikään ideoista oikein iske? Jos olet jo harkinnut kaikenlaisia perinteisiä äitienpäivälahjoja eikä mikään niistä tunnu juuri siltä oikealta, mikset yllättäisi äitiäsi upealla, liikunnan pariin innostavalla kajakilla tai vaikkapa kajakkiretkellä? Mukaan pakettiin voit sujauttaa myös hieman pienempiä hauskoja äitienpäivälahjoja, jotka auttavat äitiäsi rentoutumaan rankan kajakkiretken jälkeen – ja näin helposti uniikki äitienpäivälahja on valmis!

Rentouttavia äitienpäivälahjoja

Hanki äidillesi tänä vuonna äitienpäivälahja, joka sekä innostaa äitiäsi liikunnan pariin raittiissa luonnossa että auttaa häntä rentoutumaan! Löydät rentouttavia äitienpäivälahjoja näppärästi Partykingiltä! Esimerkiksi Partykingin puhallettava kylpyamme on hauska idea, sillä amme on helppo ottaa mukaan jopa kajakkiretkelle ja täyttää vedellä juuri silloin, kun äiti kaipaa rentouttavaa kylpyhetkeä. Rankan kajakkiretken jälkeen lihakset saattavat olla maitohapoilla ja mikäpä olisikaan parempi keino rentouttaa väsyneitä lihaksia kuin vaahtokylpy? Puhallettava kylpyamme on myös pienen kylpyhuoneen pelastus, sillä ammeen voi aina tyhjentää käytön jälkeen ja siirtää vaikkapa kaapin perälle odottamaan seuraavaa käyttökertaa.

Toinen ihana ja rentouttava lahjaidea äidille on Partykingin Snug Rug Deluxe -huopa, jossa on näppärät reiät käsille. Huopa on valmistettu ylellisestä fleecestä ja siihen on mukava kietoutua kajakkiretken jälkeen! Jos retkellä yövytään vaikkapa retkeilymajassa, on huopaan mukava kääriytyä rentoutumaan seuraavan päivän melontaa varten.

Miksi kajakki?

Kajakki on oivallinen lahjaidea monestakin syystä. Ensinnäkin se houkuttelee äidin terveellisen liikunnan pariin luontoon ja raittiiseen ilmaan. Upeat luontoelämykset voivat tuoda elämään uudenlaista mielekkyyttä ja luoda upeita muistoja. Jos äitisi on tuskaillut painonpudotuksen kanssa ja etsinyt itselleen mieleistä, kaloreita kuluttavaa harrastusta, on kajakkimelonta oivallinen vaihtoehto. Melonnan on nimittäin todettu polttavan jopa 900 kalorin verran tunnissa. Samalla se auttaa vähentämään stressiä ja rentoutumaan. Ei olekaan ihme, että melonnasta on tullut hittilaji! Näin kajakin tai kajakkiretken lahjoittamiselle äitienpäivälahjana voi olla kauaskantoiset positiiviset seuraukset.

Lähes nollabudjetin äitienpäivälahjoja

Jos budjettisi on juuri nyt pieni tai lähes olematon, eikä sinulla ole juuri nyt varaa ostaa äidillesi omaa kajakkia tai maksaa järjestetystä kajakkiretkestä, yksi hyvä vaihtoehto on sujauttaa Partykingiltä hankitun hauskan ja rentouttavan lahjan mukaan lahjakortti, jossa lupaat lähteä äitisi kanssa kajakkiretkelle Itämeri-kajakilla tekemään hyvää! Itämeri-kajakkeja on nimittäin tarjottu täysin maksutta retkeilijöiden käyttöön, jos nämä ovat luvanneet samalla poimia kajakin kyytiin merestä keräämiään roskia. Tällaiset vaihtoehdot kannattaa ehdottomasti hyödyntää, sillä näin saat tarjottua äidillesi loistavan äitienpäivälahjan pienellä budjetilla, ja etenkin ympäristötietoinen äiti osaa varmasti arvostaa tällaista lahjaa. Tällainen lahja on oivallinen idea myös äidille, jolla tuntuu jo olevan kaikkea!

Jos haluat löytää Partykingiltä erityisen edullisia äitienpäivälahjoja, valitse äitienpäivälahjojen hakutulosten lajitteluperiaatteeksi halvin hinta ensin. Esimerkiksi herttainen alle kolme euroa maksava sydänilmapallo tikussa on oivallinen vaihtoehto yhdistettynä itse tekemääsi lahjakorttiin, jossa lupaat lähteä äitisi kanssa monin tavoin hyvää tekevälle maksuttomalle kajakkiretkelle. Näin voit saada hankittua äidillesi upean ja ikimuistoisen äitienpäivälahjan lähes nollabudjetilla!